Algemene Informatie

Vragenlijst voor nieuwe patiënten

Hier kunt u de medische anamnese vragenlijst downloaden.

Deze kunt u uitprinten en vervolgens meenemen naar uw eerste gesprek of als bijlage mailen naar Selma Burrekers .
download formulier

 

Uw mondzorgrekening

 

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 – 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

 

Verzekering vergelijken

Om hier meer informatie over te lezen kunt u uw verzekering vergelijken op tandarts.nl

Codes die wij o.h.a. gebruiken zijn voor de parodontologische behandelingen  de T-codes. Voor preventieve mondzorg zijn het de M-codes. De overheid (NZa) heeft de tarieven inmiddels vastgesteld. Kijk voor meer informatie op tandarts.nl

Niet nakomen van afspraken:

Indien u niet 24 uur van tevoren een afspraak afzegt, kunnen wij u kosten in rekening brengen, deze variëren van 10 euro tot de helft van de gereserveerde tijd. Voor een uur is dat  60 euro.